Kérem olvassa el, és bátran kérdezzen a REACH-ről szóló blogomon!

A magyar nyelvű blogom: http://reachexpert.blog.hu/Az angol nyelvű blogom: http://reachexpert.blogspot.com/Negyedéves hírlevélre való feliratkozás, Blog használata

reach szolgáltatás A reachexpert.eu mindent megtesz azért, hogy az oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.
reach szolgáltatás A reachexpert.eu nem garantálja, hogy az internetes oldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
reach szolgáltatás A reachexpert.eu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a reachexpert.eu internetes oldalaihoz kapcsolódnak.

Adatvédelem

reach szolgáltatás A reachexpert.eu honlapjának egyes részeihez való hozzáférés regisztrációhoz van kötve, amelyhez meghatározott személyes adatok (név, e- mail cím) szolgáltatása szükséges.
reach szolgáltatás A reachexpert.eu mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva, kizárólag az Ön által megadott körben és szükséges cél érdekében kezeli és tartja nyilván a részére átadott adatokat.
reach szolgáltatás A regisztráció során a társaság tudomására jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.
reach szolgáltatás A Felhasználó a regisztrációval automatikusan elfogadottnak nyilvánítja és magára nézve kötelezőnek tekinti az adatvédelem témakörben leírtakat.
reach szolgáltatás A reachexpert.eu fenntartja a jogot, hogy szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat tartalmazó e-maileket küldjön a Felhasználónak, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.
reach szolgáltatás A Felhasználó bármikor visszavonhatja regisztrációját és kérheti személyes adatainak törlését az agnes.botos@gmail.com e-mail címre küldött elektronikus levélben.
reach szolgáltatás A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

Szolgáltatások azoknak, akik ott ülnek több pre-SIEFben, és most kellene okosan dönteniük a „Hogyan továbbról?”


Iratkozzon fel hírlevelemre és máris olvashatja a tanácsokat!
Készpénzt és időt érő tanácsok a REACH-csel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!

Feliratkozom a hírlevélre!

Nagyon sok mindenben tudok segíteni!